SUMMER LOOKBOOK BY ESZKA

  

ESZKA nyáron is - Pár tipp tőlünk neked! - Hogyan építsd be a nyárba kötött kedvencedet🍒

Igaz, nyáron a len és a könnyed anyagoké a főszerep, azonban tudjuk hogy olykor nagyon jól jöhet egy kötött darab is, ami az erősen klimatizált terekben vagy nyári estéken pont annyira melegít fel, hogy élvezni tudjuk a programunkat. Most ennek apropóján összeszedtünk pár tippet, hogyan tudod a legjobban kihasználni ESZKA darabodat nyáron is. Összeállítottunk neked egy listát és hozzá egy inspirációs lookbook-ot, hogy láthasd, hova érdemes magaddal vinned a kimonodat és könnyű vékony kabátodat, hogy biztosan jó hasznát vedd. 

1.  Hűvösebb nyári esték a kertben vagy vízparton

Nincs is kellemesebb, mint mikor az egész napos 30 fok után estére lehűl az idő és te végre a csodás zöld kertedben vagy vízparton egy finom ital mellett élvezheted a természet csendjét és a naplementét. Az ilyen estékhez tökéletes választás lehet egy könnyed kötött darab, amikor épp sétálsz vagy csak kint ülve pihensz a hosszú nap után.

2. Klimatizált terek (iroda, jármű)

Ha te is irodában dolgozol, biztosan ismered a 19-20 fokra beállított klíma kérdését. A kinti melegből betérve persze jól is esik, de egy idő után már csak azt veszed észre, hogy ráz a hideg és egyre jobban fázol. Na ilyenkor a legjobb megoldás egy könnyed kötött ESZKA kimono vagy light coat, amit magadra borítva máris jobban érezheted magad. 

3. Repülőn utazás

Egyre nagyobb divat a kényelmes öltözet a repülőn, főleg ha hosszú útra megyünk. A sok órás egy-helyben ülés miatt vérkeringésünk egyre jobban lelassul, ami miatt minél inkább azt érezhetjük hogy fázunk, amire még rátesz a repülő klimája is. Ilyenkor is nagyon jó hasznát vehetjük egy laza nadrágnak, egy puha pamut vagy viszkóz felsőnek és egy könnyed kimonónak, amit bármikor magunkra kaphatunk a hosszú út során. Szerencsére az ESZKA designer boltban mindezek a laza nadrágok és különleges kimonók elérhetőek csodás mintákkal és színekben.

3. Esős, lehűlt nyári napok

A nyári zivatarok és esős napok alkalmával végre kicsit visszahűl az idő és fellélegezhetünk mindannyian. Ilyenkor a nagy meleg után akár 25 fok köré és visszaeshet a hőmérséklet, ezért ilyenkor ideális, ha indulásnál magunkkal visszük lenge kötött ESZKA darabunkat, ami extra védelmet adhat a nyirkos időben és segít, hogy ne fázzunk meg a hirtelen időjárás változásban. Mintás kedvencünk átsegíthet minket ezeken a szürkébb, motiválatlanabb napokon is a színek erejével.

 

Nézz be hozzánk az utazásod előtt és válassz egy szuper színes darabot, amit magaddal vihetsz és tarthatsz a fenti esetek bármelyikében! 

ESZKA Designer Store: Budapest, 1072. Nyár utca 10.

*A képeken bemutatott termékek csak illusztrációs célt szolgálnak.
Back to blog