PRINTA x ESZKA KOLLABORÁCIÓ – eszkadesignstore

PRINTA x ESZKA KOLLABORÁCIÓ

collaboration sustainability

FENNTARTHATÓSÁG TETŐTŐL TALPIG

Kötött darabok, izgalmas színek és minták kavalkádja, szitanyomás, környezettudatos gyártás és persze organikus anyagok. Ezek jellemzik leginkább az ESZKA és a PRINTA márkákat, melyeknek tervezői egy közös kollaboráció keretében megmutatják neked, hogyan viseld őket akár együtt, akár külön.

A két magyar designer Majoros Zita (PRINTA) és Szakos Kriszta (ESZKA) minden darabjában törekszik az egyediségre és a fenntartható divatra, emellett pedig számos más hasonlóság is jellemzi őket, mint például: 

  • a limitált példányszám

  • egy igazi kis ékszer designer butik Budapest belvárosában

  • környezetkímélő és fenntartható anyaghasználat

  • egyedi darabok

  • a minták imádata

A PRINTA, ahogy magáról is írja "nem csak egy design üzlet, művészeti galéria, hanem szitanyomó stúdió, amely Budapest belvárosában található." Tudatosan keresik és törekszenek azokra a megoldásokra, ahol tökéletes minőségű, igényesen gyártott, praktikus és szép termékeket alkothatnak és kínálhatnak vásárlóik számára. Mindezt kompromisszumok nélkül, kis példányszámban, újrahasznosított, organikus és innovatív alapanyagokból. A végeredményben pedig ötvözik a hagyományos kézműves technikákat a modern technikai lehetőségekkel.

 

Az ESZKA hasonlóan a fenti márkához minden fonalát olyan forrásból szerzi be, ahol azokat már biztosan nem használnák fel, így gyártva értéket a lehulló anyagból. Ezzel a megoldással olyan különleges és egyedi mintás darabokat alkotva folyamatosan, amelyek igazán nagy népszerűségnek örvendenek ma már itthon és külföldön is. Budapesti designer boltjában izgatottan válogathatunk a tervező által megálmodott egyedülálló kabátok, ruhák vagy akár a dizájnos takarók között, melyeket közvetlenül a családi kötőgépekről szállítanak nyár utcai boltjukba.

 Ha te is unod a folyton szembejövő fast fashion darabokat, válassz ezeknek a márkáknak a kínálatából és élvezd az egyediséget. 

A fenti videókon a kollaboráció során összeállított darabok láthatóak, melyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el.

ESZKA DESIGN STORE: 1072 Budapes, Nyár utca 10.
PRINTA DESIGN STORE: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10/a.

Older Post Newer Post